“De eerste carwash in België met het evo-system hybride.”

Ongeziene resultaten waarbij je auto niet alleen mooi oogt maar ook nog eens goed beschermd wordt. Vanaf nu kan je bij SG CARWASH in Zele terecht voor de optimale wasbeurt van uw wagen.


Carwash in Zele

S&G carwash is een onderneming met twee ervaren vennoten: Serge De Donder (10 jaar ervaring binnen de carwash sector en 15 jaar als garage houder) en Glenn De Beleyr. S&G carwash biedt uitstekend resultaat aan op het vlak van auto’s wassen. Dit met de laatste nieuwe technologische ontwikkelingen. Op de nieuwe vestiging, in het industriepark, is er een nieuwe wasstraat van 33 meter met het allernieuwste EVO hybride washsysteem van CHRIST. De eerste in België!!!
Om de ecologische voetafdruk te reduceren zijn er twee maatregelen genomen. Ten eerste wordt het regenwater van het volledige gebouw opgevangen in ondergrondse waterputten. Vervolgens wordt meer dan 85% van het waswater, na zuivering, opnieuw gebruikt.
Toekomstgericht wilt S&G carwash blijven investeren in nieuwe ontwikkelingen binnen de carwash sector. Zo kan er voortdurend een optimale service geleverd worden ten opzichte van de klant.

sgcarwash

BEL ONS

052/44 95 31

info@sgcarwash.be

Openingsuren

WEEKDAGEN:  09:00 – 18:00
MAANDAG:  GESLOTEN
ZATERDAG: 09:00-17:00
ZONDAG:  GESLOTEN